ГРАФІК
підвищення кваліфікації спеціалістів підприємств харчової промисловості
в Інституті післядипломної освіти 
Одеської національної академії харчових технологій
на 2017 рік

Посадові категорії

Кількість днів

Орієнтовний термін навчання

Орієнтовна вартість навчання 1 особи

1.

Технологи зберігання, консервування та переробки риби та морепродуктів

10

10.01-19.01

2017 р.

3735 грн.

2.

Біохімія харчових виробництв

10

07.02-17.02.2017р.

3735 грн.

3.

Хіміки і лаборанти, завідувачі виробничих лабораторій підприємств молочної промисловості

10

21.02-03.03

2017 р.

3735 грн.

4

Головні енергетики харчових підприємств (енергоменеджмент)

10

14.03–24.03

2017 р.

3735 грн.

5

Технологи консервного виробництва (плоди та овочі)

10

14.03–24.03.2017 р.

3735 грн.

6.

Криогенна техніка і технологія

7

14.03-16.03 та

04.04-07.04.2017р.

3735 грн.

7

Технологи і начальники виробничо-технологічних лабораторій виноробних підприємств

10

21.03–31.03

2017 р.

3735 грн.

9

Холодильні машини та установки

10

28.03-07.04.2017р.

3735 грн.

10.

Головні бухгалтери, бухгалтери харчових підприємств

10

16.05-26.05.2017р.

3735 грн.

11.

Маркетологи (фахівці відділу збуту) харчових підприємств

10

16.05-26.05.2017р.

3735 грн.

12.

Основи комп’ютерної грамотності

10

05.09-15.09.2017р.

3735 грн.

13.

Технологи і начальники виробничо-технологічних лабораторій м’ясної промисловості

10

12.09-22.09

2017 р.

3735 грн.

14.

Технологи і начальники ВТЛ хлібопекарського та кондитерського виробництва

10

03.10-13.10.

2017 р.

3735 грн.

15.

Начальники відділу кадрів або департаменту з управління кадрами (управління персоналом)

10

17.10 – 27.10

2017 р.

3735 грн.

Довідково: орієнтована вартість проживанняу готелі ОНАХТ за одну добу 1 особи - 90-175 грн. в залежності від умов проживання (до вартості курсів та семінарів з підвищення кваліфікації не входить і сплачується самостійно на місці).

 

ГРАФІК
проведення курсів підвищення кваліфікації спеціалістів галузі хлібопродуктів
в Інституті післядипломної освіти
Одеської національної академії харчових технологій на 2017 рік

№ п/п


Посадові категорії


Кількість днів

Орієнтовний термін навчання

Орієнтовна
вартість навчання 1 особи

1.

Начальники виробничо-технологічних лабораторій, ст. лаборанти хлібоприймальних підприємств

10

14.02-24.02

2017 р.

3735 грн.

2.

Головні енергетики хлібоприймальних та зернопереробних підприємств (енергоменеджмент)

10

14.03–24.03

2017 р.

3735 грн.

3.

Технологи, начальники виробничо-технологічних лабораторій, ст. лаборанти хлібоприймальних та зернопереробних підприємств

10

04.04–13.04

2017 р.

3735 грн.

4.

Головні бухгалтери, бухгалтери хлібоприймальних та зернопереробних підприємств

10

16.05-26.05

2017 р.

3735 грн.

5.

Маркетологи (фахівці відділу збуту) хлібоприймальних та зернопереробних підприємств

10

16.05-26.05

2017 р.

3735 грн.

6.

Основи комп’ютерної грамотності

10

05.09-15.09.2017 р.

3735 грн.

7.

Головні інженери, заступники головних інженерів, головні енергетики хлібоприймальних та зернопереробних підприємств

10

10.10-20.10.

2017 р.

3735 грн.

8.

Начальники відділу кадрів або департаменту з управління кадрами (управління персоналом, психологія управління, підбір кадрів)

10

17.10 – 27.10

2017 р.

3735 грн.

 
Довідково: орієнтована вартість проживанняу готелі ОНАХТ за одну добу 1 особи - 90-175 грн. в залежності від умов проживання (до вартості курсів та семінарів з підвищення кваліфікації не входить і сплачується самостійно на місці).